Post by diatorihensanc on Mar 17, 2022 3:14:42 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ ABC News - US \u0026 World News ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ ABC News - US \u0026 World News IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ отключи (увеличи жетоните) ▞▞▞
▞▞▞ ABC News - US \u0026 World News 2022 version ▞▞▞
половината от времето няма да отваря видеоклипове с новинарски клипове или статии.Не мога да споделя връзки към FB, лош дизайн, твърде много банери
Най-важните истории са ВСИЧКИ политически. Нищо друго не е достойно за водещи новини, освен за политиката в САЩ?
Твърде много повтарящи се реклами
Приложението ABC News вече не ми е полезно. Не може да се контролират видеоклиповете.
се срива постоянно. демонтиран
Плащането на видеоклиповете отнема твърде много време и не можете да пропуснете нито едно добавяне.
Гадно. Новата демократична синя рамка за избори и без президентски новини. Най-лошото пристрастно докладвано! Опитва се да повлияе на резултата от изборите.
Въпреки че мога да чета и запазвам статии за по-късно четене, не мога да споделям статии с приятели или в социалните медии. Всеки път, когато се опитам да споделя статия, приложението се срива при мен. Това продължава вече около три седмици. Надявам се приложението да бъде поправено скоро.Добра работа.. Продължавай все така!
ABC News - US & World News 뉴스/잡지 pozb
Имах това приложение от около година и ми хареса да получавам новините, но беше разочароващо, защото само щеше да се преструва, че споделя новина. Вместо да изпрати връзка, той ще изпрати само заглавието на историята, така че копирах и изтърсих в Google заглавието, отидох на уебсайта на ABC и споделих връзка оттам. В крайна сметка, когато потърсих в Google заглавието, не можах да стигна до уебсайта, той продължи да се връща към приложението, така че изтрих приложението. Кому е нужно това разочарование?
ABC News - US & World News Nieuws en tijdschriften wtxr
Постоянно казва, че няма да играе на това устройство след 15-20 секунди. Samsung Galaxy Note 10 5 G. Гадно.Отделете твърде много време, докато разглеждате производителността на Bios за някои държави
Частта за новини е добре. Частта за приложението продължава да се срива и батерията ми се изтощава, така че деинсталирам.
Харесвам приложението за новини ABC, но е изключително бавно и отнема няколко секунди, за да се зареди, още няколко секунди за отваряне на история и след това още няколко секунди за затваряне на история. Имам всички основни приложения за новинарски медии и abc винаги е последното, което проверявам, защото е толкова мудно/бавно.
това приложение наистина е гадно. бавно, докоснете история и се появява различна история. ABC е гадно
Наистина се наслаждавам на ABC News, но това приложение непрекъснато се срива след отваряне на история. Много публикации показват същия проблем. Ще решат ли някога този проблем? Много жалко.
О!, как бих искал да мога да оценя това приложение с 0 звезди...без съмнение това е най-лошото приложение от над 100 на моя телефон...замръзва и/или се срива в рамките на 2-5 минути. на отваряне на приложението всеки път!!! Това ИЗОБЩО НЕ се случва с никое от другите ми приложения за новини или други периоди!...не с NBC или CBS или FOX!!!...те обикновено се представят безупречно в сравнение.
Почти досадно, че не можеш да се отървеш от него и никога не говорят за хора, унищожаващи градове. Все едно никога не се е случвало
Каква пропаганда е тази информационна агенция. Хипокрацията е отвратителна. Подкрепете разказа на всяка цена. Обзалагам се, че не докладвате за всички нередности в изборите за отзоваване в Калифорния. На избирателите им е казано, че вече са гласували. Направете дупка в плика, за да видите дали сте гласували за по пощата в бюлетините. Вие сте лява пропаганда. И виждаме какво правиш.
<a href=""></a>
Предубедено отчитане и твърде много „счупени“ известия за новини без опции, освен изключено или включено
Много добро приложение. Благодаря ти. Продължавайте да се подобрявате. Винаги съм бил фен на ABC TV, дори предаванията, които имате. Продължавай с добрата работа. Благодаря ти.
Няма нужда от разрешение за моите файлове Това не е ваша работа
Обичам това приложение, благодаря 😃
Сривове, автоматично възпроизвеждане на видео със звук, новини са скучни.
Приложение за добри новини, но страда от проблеми със забавянето.
Приложението ABC е първокласно. Актуални новини, репортажи, материали, време. спорт!!! Благодаря ти!
Не ми харесва, че няма възможност за споделяне на статия по имейл, Pushbullet и т.н., за да я прочетете по-късно.
ABC News - US & World News Notizie e riviste cfy
Бързо и информативно. Актуално и страхотно в движение.
Добро приложение, но силно изтощава батерията, деинсталирана
ABC News - US & World News Uudised ja ajakirjad zzp
Искам сигнали, но също така събужда екрана ми. Не искам това, не виждам начин да го изключа. Други приложения могат да подават сигнал, без да събуждат екрана ми. Отидох в секцията за обратна връзка на приложението. Получих грешка 404, тяхната функция за обратна връзка не работи.
Твърде много видеоклипове за автоматично стартиране. При отваряне от известие често отнема 30 секунди или повече
Приложението не реагира, приложението работи добре сега, откакто го съобщих за последно, но няма стрийминг.
Току-що поехте в кутията! Няма нищо да проверя моята лента за известия и да видя една за другите мрежи и 4 или 5 за ABC! И няма настройка на предпочитанията, всичко е или нищо! Ако това не се промени, ще изтрия ABC.
Приложението се проваля редовно след последното надстройване.
Работи много по-добре след актуализация. Но сега отново просто се срива и джаджата винаги изостава поне с месец
Най-накрая просто трябваше да деинсталирам това приложение.Абсолютните лъжи и пристрастия бяха твърде много, за да се понасят повече. В крайна сметка капката беше статията за католиците и Байдън, която очевидно беше написана от двойка хора, които вероятно биха искали да разпнат всеки останал католик в света. Вече буквално няма къде да получите новини, само редакционни статии от двете страни. Това НЕ е ABC News, а трябва да бъдат редакции и мнения на ABC.
👍👍👍
Снимките не съвпадат със снимките. Объркващо на моменти. Също така организацията на приложението може да бъде по-удобна за потребителя. Трябва да прелиствам списъка с интереси всеки път, когато чета статии. Не харесвайте това изобщо.
РЕДАКТИРАНЕ. . . НО ТОВА, КОЕТО НЕ ХАРЕСВАМ И НАИСТИНА ТРЯБВА ДА БЪДЕ ОПРЕДЕЛЕНО, Е МОЖНОСТТА ДА СЕ ВЗВЪРЗВА ВСЯКО ВИДЕО ПРЕЗ ЦЯЛИЯ ПЪТ ОТ НАЧАЛО ДО КРАЙ. АКО НЕ МОЖЕМ ДА ГЛЕДАМЕ СЪДЪРЖАНИЕТО ДАЛИ Е КЛИП ИЛИ ЦЯЛ ЕПИЗОД, ТОГАВА, МОЛЯ, МАХНЕТЕ ПРИЛОЖЕНИЕТО СИ ОТ АУДИТОРИИТЕ В ОБЕДИНЕНОТО БРИТАНСТВО.
Би било чудесно, ако отворя история, тя не започна да пуска реклами много силно, докато съм на работа. Също така разделът за обратна връзка не работи, така че получавате само 3 звезди.Иска ми се да мога да дам оценка на това четири или пет звезди. за съжаление видеото заеква и функцията за видеоекран в пълен размер е наполовина изпечена. Освен това се нуждае от опция за тъмен режим
Има ли причина да трябва да превъртате отново всеки път от горната част на страницата, след като излезете от история? Имам приложението няколко месеца и така и не успях да довърша четенето на новините. Писна ми да си намирам мястото всеки път, когато излизам от история.Не го използвайте освен за нещо важно, което никой друг няма. гадно!
Защо НЕ излъчихте / предавахте поточно митинга на Доналд Тръмп в Манхайм, Пенсилвания, който беше на живо на 1 октомври? Гледах митингите на г-н Тръмп във вашето приложение за новини и на моя компютър, на вашия URL. Виждал съм до 8 отделни и различни налични събития във всеки един момент. Този път имаше само 4 събития, от които да избирате; едно от тях беше рали на живо за Гари Джонсън.- - - Аз съм телекомуникационен мениджър за кампанията на г-н Тръмп; и ще се радвам да ми отговорите по телефона на това съобщение, оставено на 1 октомври 2016 г., в 19:30 EDT. Благодаря ви за отделеното време. . . Cliff Wild - 215/287-0400
добре
Много информативно
Има много проблеми. Повтаря нещата и прекъсва другите, преди да завърши.